Risicoanalyse

Bent U voldoende beveiligd?

Vraagt u zich ook af of uw veiligheidsvoorzieningen nog voldoen aan de huidige tijd?
Helaas zien wij om ons heen een toename van inbraken, criminaliteit en dreiging. Wij hebben veel ervaring in het voorkomen en bestrijden van criminaliteit. Voor zowel bestaande situaties, renovaties als nieuwe locaties verzorgen wij een risicoanalyse en ontvangt u een veiligheidsadvies gericht op uw situatie, eisen en wensen. Of het nu gaat om de veiligheid van medewerkers, klanten, gebouwen of terreinen, elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Daarvoor is een goed en gedegen advies van groot belang.

Het gaat om uw veiligheid!

Iedereen ervaart veiligheid op zijn eigen manier. In de praktijk is er echter wel degelijk een duidelijke rode draad. Onze specialisten weten deze rode draad en uw veiligheid naadloos op elkaar aan te sluiten. Voor een goede analyse is ook een gedegen registratie noodzakelijk. Wij hanteren een incidentenregistratie waaruit feiten duidelijk naar voren komen. Zo bereiken wij het beste resultaat.

Risicoanalyses en adviezen

SecMan kan onder andere de volgende risicoanalyses en adviezen verzorgen:

  • De organisatorische-, bouwkundige- en elektronische veiligheidsmaatregelen;
  • Omgeving analyse;
  • Derving analyse;
  • Cameraplannen;
  • Beveiligingsplannen.

Zekerheid

Wilt u ook zekerheid over uw veiligheid?  Wij kunnen u volledig adviseren over de voor u noodzakelijke en gewenste beveiligingsmaatregelen.

Neem gerust contact op, wij zijn u graag van dienst!

SecMan voor uw veiligheid!