Beheer en toezicht op afstand

Vanuit de gecertificeerde meldkamer van SecMan kunnen wij het volledige beheer verzorgen van uw parkeervoorziening. Door de intercom van uw parkeersysteem en bijbehorende betaalautomaten en deurlezers te koppelen aan onze meldkamer worden alle oproepen doorgezet en door onze medewerkers afgehandeld. Door tevens het camerasysteem en het parkeersysteem te koppelen kunnen we op afstand toezicht houden, controles uitvoeren en waar nodig het systeem bedienen. Op deze manier kunnen wij het volledige parkeerbeheer voor u op afstand uitvoeren. Uw klanten hebben hiermee altijd een professioneel aanspreekpunt, worden concreet te woord gestaan en zullen met een tevreden gevoel uw parkeervoorziening verlaten. 

24/7 volledig beheer

Door aan te sluiten op onze meldkamer bent u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verzekert van een klantgericht beheer van uw parkeervoorziening. Het open houden van de parkeervoorziening na bijvoorbeeld de sluitingstijd van een winkelcentrum is dan ook geen probleem. Hierdoor kunnen uw klanten de auto langer laten staan en gebruik maken van wellicht de nabijgelegen horecagelegenheden, theater of bioscoop. Door middel van de intercomposten kunnen wij uw klanten altijd te woord staan. Door middel van de aangesloten camera's kunnen wij toezicht houden op uw parkeervoorziening, de omgeving en daarmee de veiligheid van uw klanten. Dit biedt volop mogelijkheden om uw exploitatie tegen minimale kosten te optimaliseren. 

Aansluiten

Voor het aansluiten van uw parkeersysteem zijn meestal geen extra voorzieningen noodzakelijk. Over het algemeen passen alle bekende leveranciers dezelfde intercomposten toe die 1 op 1 zijn te koppelen met de apparatuur in de meldkamer van SecMan.

Overweegt u ook om uw parkeerbeheer uit te besteden, of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden? .
Neem gerust contact op, wij zijn u graag van dienst!

fDeel
1
SecMan voor uw veiligheid!