Nieuws

De gemeente Lingewaard gaat een nieuw middel gebruiken in de strijd tegen de illegale hennepteelt: een warmtebeeldcamera. Bij de teelt van hennep komt veel warmte vrij. Deze wordt zichtbaar met de camera. 

De zevenhonderd beveiligers van de Nederlandse Spoorwegen worden de komende tijd voorzien van een bodycam.

Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlandse Rode Kruis.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt voor oplichters die privacyboetes van 1000 euro opleggen aan organisaties waarvan de website niet aan de Algemene verordening gegevensbescherming zou voldoen. Een woordvoerder zegt dat er nooit ‘zomaar’ boetes worden opgelegd. 

Het Alerteringssysteem Terrorismebestrijding (ATb), het waarschuwingssysteem dat de overheid en bedrijven handelingsperspectieven biedt in geval van terroristische dreiging, is geactualiseerd.

De agressie tegen cipiers neemt nog steeds toe, blijkt uit een intern personeelsonderzoek dat een landelijk dagblad heeft opgevraagd.

De gezamenlijke aanpak door winkeliers tegen interne fraude werpt zijn vruchten af. Steeds meer winkeliers sluiten zich aan bij het waarschuwingsregister van de FAD.

De grote partijen in de Tweede Kamer staan achter een voorstel van de SGP om voortaan bij alle aangehouden verdachten dna af te nemen en niet pas na een veroordeling.

 
SECMAN BEVEILIGT WINKELIERS DOOR HEEL NEDERLAND!

Retail-beveiliging is een van de specialismen van SecMan. Ook hier konden wij snel en effectief helpen...

Donderdag gaan de bonden en agenten met een blauwe citroen naar Den Haag om aan te geven dat de politie wat hen betreft volledig is uitgeperst.

SecMan voor uw veiligheid!