24 Uurs economie

Nederland ontwikkelt zich in een hoog tempo tot een 24 uurs economie. Als bedrijf heeft u in principe zelf de keus om deel te nemen, echter het komt ook geregeld voor dat u bewust of onbewust wordt meegezogen in deze ontwikkeling. Uiteraard biedt de veranderende economie veel kansen, maar met name de personele bezetting met bijbehorende kosten is vaak een belangrijk aandachtspunt. Maakt uw bedrijf reeds deel uit van de 24 uurs economie?  Stel u zelf de vraag of het noodzakelijk is om alle uren met medewerkers op locatie in te vullen.

Monitoring op afstand

Kort gezegd, is Proces Monitoring "het op afstand monitoren en controleren van alle mogelijke procesvormen". Op basis van deze informatie kunnen processen direct worden bijgestuurd en geoptimaliseerd, maar kan er ook direct actie genomen worden bij calamiteiten. 
Veel processen zijn ook op afstand te monitoren. Denk hierbij aan machinale of computer gestuurde processen waarbij het van groot belang is dat het proces niet verstoord wordt en dus continu onder controle staat. Echter ook monitoring van menselijke activiteiten als het verlenen van toegang en het begeleiden, aanspreken en controleren van gebruik van ruimten en middelen in de breedste zin van het woord zijn op afstand heel goed mogelijk. SecMan heeft inmiddels uitgebreide ervaring bij zowel geautomatiseerde processen, als bij het monitoren van processen bij bijv. kantoren, sportscholen en winkelcentra met een 24/7 openingstijd.

Hoe werkt het?

Het principe van monitoren is heel eenvoudig. Meldingen die vanuit het proces worden gegenereerd, moeten in de meldkamer van SecMan ontvangen en geverifieerd kunnen worden. Bijvoorbeeld door het gebruik van camerabeelden.
Bij SecMan is het leveren van maatwerk-oplossingen een specialisme van de organisatie, waardoor de mogelijkheden om meldingen te ontvangen vaak zeer uitgebreid zijn. Tevens wordt het, wellicht al aanwezige, camerasysteem gekoppeld aan de meldkamer. Monitoring op afstand is zo met relatief lage investeringen te realiseren en SecMan kan u van dienst zijn bij het controleerbaar houden van kosten.

Samenwerking Liberty Global

Liberty Global op kantorenpark Schiphol-Rijk heeft recent Proces Monitoring geïntroduceerd en heeft hierbij SecMan als partner geselecteerd.

Bekijk hier het volledige artikel

 

Optimaliseer uw bedrijfsresultaat

Bent u nieuwsgierig hoe uw bedrijfsresultaat op deze wijze verbeterd kan worden?
Neem gerust contact op! Wij gaan graag met u in gesprek over de voor u specifieke mogelijkheden.

SecMan voor uw veiligheid!