Tarieven diensten

SecMan heeft een uitgebreid dienstenpakket in alle facetten van veiligheid en beveiliging. Met name op het gebied van bedrijfsrecherche, risicoanalyse, ontruiming en preventie is de dienstverlening vaak dusdanig specifiek dat het opstellen van standaard tarieven onvoldoende aansluit bij uw wensen en onze mogelijkheden. Wij maken dan ook graag een passende offerte volledig gebaseerd op uw situatie. Het gaat immers om uw veiligheid!

Ga voor meer informatie en het opvragen van een offerte op maat naar de contact pagina. Uiteraard zijn wij u graag van dienst.

Tarieven meldkamer 

SecMan biedt voor het aansluiten van uw alarm- en/of camerasysteem een aantal mogelijkheden en combinatiepakketten.
Voor het aansluiten van het alarmsysteem heeft u de keuze uit een Basis abonnement of een Basis Plus abonnement. Het voornaamste verschil is de lijnbewaking door middel van een testmelding van respectievelijk 1 keer per 24 uur en 1 keer per uur. Door de hoge frequentie biedt het Basis Plus abonnement aanzienlijk meer zekerheid.
De twee type aansluitingen van het alarmsysteem kunnen beide uitgebreid worden met de dienstverlening Cameraverificatie. Door uw camerasysteem te koppelen aan onze meldkamer kunnen wij vanuit onze meldkamer een scala van diensten voor u verzorgen. Indien u heeft gekozen voor de uitbreiding Cameraverificatie kunt u de dienstverlening nog verder uitbreiden met Bediening Alarmsysteem. Door het alarmsysteem niet alleen aan te sluiten maar ook qua bediening te koppelen aan de meldkamer kunnen wij in combinatie met cameraverificatie in principe alle meldingen op afstand voor u afhandelen.

Dit totale pakket maakt de meldkamer van SecMan uniek. Hiermee kunnen wij u vanuit onze meldkamer en in samenwerking met de politie op het gebied van veiligheid volledig bedienen en ontzorgen. En dat is waar het wat ons betreft om draait, het gaat immers om uw veiligheid!

Onderstaand zijn de mogelijkheden qua aansluitingen en combinatiepakketten uitgewerkt.
Uiteraard bieden de combinatiepakketten naast de vele mogelijkheden in de dienstverlening ook financiële voordelen.

fDeel
1
SecMan voor uw veiligheid!