Aansluiting Alarmsysteem Basis

DP1 / AL1 VERBINDING

Bij deze verbinding vindt er een 24 uur testmelding plaats. Wij bewaken dat er minimaal één maal in de 24 uur een correcte communicatie is geweest tussen het alarmsysteem en de ontvangers van onze meldkamer.

TYPE ALARMMELDINGEN

De volgende alarmeringen vanuit uw alarmsysteem worden door de meldkamer in behandeling genomen: Inbraak, brand, storing brand, sabotage, accuspanning, uitval netspanning en overvalmeldingen.

TIJDBEWAKING

Het abonnement is inclusief actieve schakel controle. Met schakel controle wordt dagelijks de in- en uitschakeling van uw alarmsysteem gecontroleerd/bewaakt. Indien uw alarmsysteem niet op de door u aangegeven bloktijden wordt in/uitgeschakeld dan nemen wij contact met u op.

IDENTIFICATIEPASSEN

Met behulp van een identificatiepas worden geautoriseerde personen in staat gesteld procedures te wijzigen en informatie op te vragen bij de meldkamer. Uiteraard is het mogelijk om extra passen te ontvangen. De kosten bedragen € 5,- per legitimatiepas.

RAPPORTAGE

Om inzicht te krijgen in de geregistreerde alarmgegevens en de vervolgacties van de meldkamer, ontvangt u maandelijks een automatisch gegenereerde rapportage per mail.

OPTIE

Het is mogelijk om uw alarmsysteem op te delen in meerdere secties, die bewaakt worden alsof de secties separate systemen zijn. U kunt op deze wijze in een verzamelgebouw met één alarmsysteem tegen gereduceerd tarief meerdere gebruikers aansluiten bij de meldkamer. Hiervoor heeft u extra aansluitnummers nodig. De jaarlijkse kosten voor een extra aansluitnummer bedragen € 95,-

OPTIE

Voor opvolging van alarmmeldingen kan gebruik gemaakt worden van een surveillance dienst. Onze meldkamer kan deze surveillance dienst direct aansturen.

OVERVAL ALARM

Voor het doormelden van overvalalarmen aan de politie dient de meldkamer zich te conformeren aan de wettelijke verplichtingen. De meldkamer is verplicht bij aansluiting van overvalalarmen te verifiëren of de klant aan de gestelde eisen voldoet. Het doormelden van overvalalarmen wordt vervolgens aangemeld bij de betreffende politieregio. De politie kan de aanvraag weigeren / adviseren de doormelding in te trekken. De meldkamer dient dit advies op te volgen. 
Neem contact op voor meer informatie!

Voorwaarde

De voorwaarde voor deze dienstverlening is dat de aangeboden techniek overeenkomt met de aansluit specificaties van de meldkamer.

Toeslagen

Vermelde tarieven zijn exclusief eventuele verbindingstoeslagen.

Eenmalige kosten

De eenmalige aansluitkosten van een combinatiepakket bedraagt:

Tarieven

Alle vermelde tarieven zijn exclusief B.T.W.

 

Contact
Plaats hier uw naam
Plaats hier uw telefoonnummer
Plaats hier uw email adres
Plaats hier uw bericht
SecMan voor uw veiligheid!