GEEN LOCATIE BEZOEK

Met een camerasysteem in combinatie met bediening van het alarmsysteem kunnen vanuit de meldkamer extra dienstverleningen worden verricht. Denk onder andere aan het in/en uitschakelen van het alarm, het resetten na een (vals) alarm of het overbruggen van defecte zones. Hiermee voorkomt u onnodig locatie bezoek op ongewenste vervelende tijdstippen!

KOSTENBESPARING

De meldkamer kan op afstand een defecte zone overbruggen en het object bewaken met behulp van de camerabeelden. Hiermee voorkomt u dat u moet blijven wachten op een monteur. Tevens kunnen de reparatie werkzaamheden uitgevoerd worden buiten de bijzondere uren waar vaak een extra toeslag voor wordt berekend. Zo bespaart u op uw storingskosten!

VERLICHTING

Om tijdens een incident effectief gebruik te kunnen maken van de camerabeelden is het aan te raden de verlichting tijdens een alarm automatisch mee te laten schakelen. Door het alarmsysteem op afstand te bedienen en weer in te schakelen wordt de verlichting weer automatisch uitgeschakeld.

Voorwaarde

De voorwaarde voor deze dienstverlening is dat de aangeboden techniek overeenkomt met de aansluit specificaties van de meldkamer.

Eenmalige kosten

De eenmalige aansluitkosten van een combinatiepakket bedraagt:

Tarieven

Alle vermelde tarieven zijn exclusief B.T.W.

Kiest u ook voor uw veiligheid?

Uiteraard sluiten wij u graag aan op onze meldkamer.

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie?
Neem gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst.

Vul het onderstaande contactformulier in.

Contact
Plaats hier uw naam
Plaats hier uw telefoonnummer
Plaats hier uw email adres
Plaats hier uw bericht
SecMan voor uw veiligheid!