Camera Verificatie

CAMERAVERIFICATIE

Met behulp van uw camerasysteem is de meldkamer in staat verschillende dienstverleningen te verrichten. Het meest toegepast is alarmverificatie, waarbij wij na een alarmmelding met de camerabeelden kunnen beoordelen wat er aan de hand is. Vervolgens kunnen wij direct de juiste actie nemen.

LIVE VIEW

Het abonnement is inclusief Live View, de unieke samenwerking tussen de meldkamer en de politie. Een samenwerking waarbij het mogelijk is om live-beelden vanuit de meldkamer rechtstreeks met de politie te delen. De politie heeft hiermee zicht op de situatie en kan adequater reageren. De kans op een constatering op heterdaad wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

BEELDSURVEILLANCE

Via uw camerasysteem, aangesloten op de meldkamer, kunnen wij surveillance uitvoeren. Zo kunt u zonder uw aanwezigheid de controle op de locatie of het proces verhogen.

OPENING- EN SLUITING BEGELEIDING

Overvallen worden met regelmaat gepleegd tijdens het openen of sluiten van het pand. Via de meldkamer kunnen wij opening- en sluitingsbegeleiding verzorgen, waarbij we met de camerabeelden met u meekijken en tijdig alarm slaan indien zich verdachte situaties voor doen.

BEELDEN VEILIG STELLEN

Afhankelijk van de mogelijkheden van uw camerasysteem kan onze meldkamer beelden veilig stellen, bijvoorbeeld na een incident. De beelden delen wij dan met u en/of de politie.

CAMERABEELDEN

De kwaliteit van de beelden, de verbinding, de wijze van comprimeren van beelden en de aanwezige verlichting zijn van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij voorzien u graag van een goed advies.

VERIFICATIEPLICHT

Voor het doormelden van inbraakalarmen aan de politie dient de meldkamer zich te conformeren aan de wettelijke verificatieplicht. Dit kan op de volgende manieren:
1. Op basis van alarmen van opeenvolgende zones
2. Op basis van visuele controle op locatie
3. Op basis van inluisteren
4. Op basis van verificatie met behulp van camerabeelden.
Met de aansluiting van uw alarmsysteem inclusief uitbreiding cameraverificatie voldoen wij aan de verificatieplicht met behulp van camerabeelden.

 

Voorwaarde

De voorwaarde voor deze dienstverlening is dat de aangeboden techniek overeenkomt met de aansluit specificaties van de meldkamer.

Eenmalige kosten

De eenmalige aansluitkosten van een combinatiepakket bedraagt:

Tarieven

Alle vermelde tarieven zijn exclusief B.T.W.

Kiest u ook voor uw veiligheid?

Uiteraard sluiten wij u graag aan op onze meldkamer.

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie?
Neem gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst.

Vul het onderstaande contactformulier in.

 

 

Contact
Plaats hier uw naam
Plaats hier uw telefoonnummer
Plaats hier uw email adres
Plaats hier uw bericht
SecMan voor uw veiligheid!